fredag den 11. december 2009

12. December - Pause med inkluderet kæmpekyl!

De syv fordærvede dværge fra dommedagsdalen hvilede deres små fede ben under et stort valnøddetræ, det forholdt sig nemlig så at vejen mod mødet med den nyborne forventelige verdenstyran, var faldet dem en smule lang, for nok er dværge undervurderet styrkemæssigt af de fleste, men det gør dem jo ikke nødvendigvis til fremragende vandringsmænd, og da langt de fleste led af hashforudsaget KOL, skulle der pauser til. Dværge af den fordærvede art holder dog ikke pauser som de fleste af os kender det, de ryger derimod tjald i store mængder, skændes og ja, så spiller de det røvgamle dværge spil, Kæmpekyl. Frille havde fået samlet en ordentlig stak Goliather og fitnesssteroidetosser sammen, og linet dem op efter intelligens, hvilket vil sige at de stod i en stor roddet klump, for det er et velkendt faktum at for hver kilo jern du løfter, mister du en del af din IQ.


Første deltager var Snavpot, der udvalgte sig en af steroidefjolserne, nærmere bestemt en, for en kæmpe, lavbenet bastard af en selvværds- og selvtillidsmangelklassen. Snavpot tog tillød, eller hvad man nu skal kalde hans arme flugt på de små lave ben med tydlig overvægt henover sletten, og kylede kæmpen gennem tågerne, eller det vil sige, det troede han, for kæmpen landede foran og navnligt på hans fødder, hvilket alene afstedkom en notoring for fejlkyl. De øvrige Dværge knækkede skyndsomst og grumst og håneligt, dog ikke længe, for nu var det Tumpets tur.

De dybt debile døgenigt af en dummeriksdværg Tumper, samlede en Old School Golitah kylemodel op, og satte sit tilløb igang, men inden han var nået mere en cirka 13 dværgefødder ud af startbanen, formåede hans ikke særligt koordinerede knæ, at smadre skalderne sammen med en sådan kraft at de gensidigt sendte den modsatterettede hæfte i skred, og Tumpet gik ufrivilligt i spagat med en 213 kil tung Goliath over sig i strakte arme, eller hvad det lige er man kan kalde når en dværge rækmker hænderne i vejret. Plovmand slog et stort grin op "For stirtsen, det er mig en gåde at du overhovedet er i stand til at trække vejret selv, uden at have en tambormajor til at slå takten!".

Plovmand skubbede Tumpet væk fra banen, hev en kæmpe op i strakt arm, og kylede utysket fra stående position ud på 345 meter, med gigantens hoved forrest, således at det borede sig godt 30 centimeter ned i jorden. De øvrige dværge klappede anerkendende.

Et par af dværgene var ikke i stand til at deltage i pausens festligheder, ikke på grund af skader, mere på grund af deres durginfected tilstand, de ville ganske enkelte ikke være i stand til at kende dværg, fra kæmpe fra elefant fra mus og mænd, så sidste mand var Frille.

Det intelligente islæt i flokken, havde varmet op som Den Kedelig Lektie foreskriver, for den skriver faktisk side op og side ned om kæmpekyl, hvis man ellers kigger efter. Frille tog et stasgodkendt greb om kallorius, og svang kæmpen rutineret henover den ene skulder, således at han indtog en teknisk perfekt start position, og satte af som en kuglepens blækpatron fra en fjeder, og kylede kæmpen elegant langs jorden, der står nemlig ingen steder skrevet at kæmpekyl afgøres udfra nedslaget, så det kan vel også handle om endelig hvile position for kæmpen. Frille kylede kæmpe slog smut henover steppen, og landede på 840. Alle klappede begejstret, for det gør man jo når smartnes trumfer thoughness, eller det vil sige, det gjorde man en gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar