tirsdag den 15. december 2009

16. December - De syv redder Lesbianstekistan

Sneen dalede tyst, ond og kold ned over de syv fordærvede, da de passerede bjergpasset til ingenmandsland, tidligere kendt som Lesbianstekistan, Vellysten havde læst om dette land i de gamle analer, og krydsrefereret denne viden med Den Kedelige Lektie, og det var med en vis forventning i sindet og andensteds, at han passerede passet som første mand.
Det første der mødte de 7 var en vajsidekiosk, det frie markeds ækvivalens til en vejsidebombe, hvor man kunne købe alt i Caps, skovmandsskjorter og armyboots til kvinder. De syv dværge der aldrig havde set en skovmandsskjorte før, undrede sig såre over den yderst mærkværdige konstruktion og absurde farve og mønstervalg.
Dværgene trængte længere ind, og mødte snart den første myndighedsperson, en bøs 2 meter høj skovfoged med overskæg, og bakkenbarder, både foran og bag ørene. "Holdt min små dværge!", "Hvad bringer jer hid i Lesbianstekitian!". Ohshit der havde røg i røene spurgte Frille "Hva' siger damen?", skovfoged gentog efter en mindre omformulering "hvad er årsagen til at i betræder Lesbianstekistans martrikel?". Frille svarede "Vi er blot på gennemrejse, med det formål at møde en nyfødt fyrste i øst, eller vest eller hva' det nu var". Skovfogedinde grundede over dette, men besluttede sig for at tage dem med til Lesbianstekistans leder, for at få en vurdering af situationen.
De syv fordærvede dværge trådte frem for Lesbianstekistans ubestridte hersker og leder Ulla Edna Mortensen, og fremlagde deres ærinde, Ulla tænkte så det knagede i alle led og fuger, og efter et par sekunder responderede hun med "Jeres ærinde er godkendt, men for hvor ulejlighed, må vi kræve et vederlag. Det forholder sig så at vi Lesbianstekianere er en uddødende race, således er vi ikke i stand til at reproducerer os selv, men ligesom i et afsnit af Star Teck, vil vi bede jer deponerer en lille uskyldig del af jeres arvemasse, således at vi kan blive frugtsommelige igen, og overleve som race!". Vellysten var selvfølgelig dværg for at gøre noget ved sagen, men Frille krævede nu alligevel et samråd inden man skred til nogen form for handling, og få så den hånd op af lommen Vellysten!
Efter en rådslagning af den klassiske fordærvede dværge slags, det vil sige at man rent faktisk slog hinanden med slag, bestemte man sig for at udpege Vellysten som donor, da han havde lysten, evnen og viljen til at gennemfører projektet. Lesbianstekistanerne havde gennem 100 år ventet på denne chance, og havde i mellemtiden bygget en Storm P. agtig malkekonstruktion drevet af 2 nuklearturbiner som man havde købt brugt af Iran.
Vellysten blev hooket op til maskineriet, og nationens leder trykkede på knappen, og turbinerne begyndte langsomt, hostende at roterer. Efter et par timers opvarming, var turbinerne på fuld kraft, og måleappparaturet viste fuldt tryk på sugeaggragatet. Skovfogeden på de 2 meter trykkede sugespeederen i bund, og Vellysten blev rykket frem i stolen, som ved en katastrofeopbremsning i snevejr på sommerdæk. Maskineriet sugede som 7 dværge på dagens første bon, og inden længe hev Vellysten apparetet af og stak 5 smøger i flaben på en gang.
Efter rygeren, hev Lesbianstekistan Vellysten med ud på paladsets balkon, og hilste på den massive pøbel der hyldede deres races frelser, medens de marcherede forbi i matchende skovmandsskjorter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar