søndag den 13. december 2009

14. December - Besøg af røvfeen...

Vi forlader for en kort bemærkning, her "kort bemærkning" defineret som værende et afsnit af en julekalender. Årsagen er at vi da lige skal følge lidt med i hvordan det går den sagnomspundne terrorist Alarma, når han nu har været så omtalt, synes det uheldigt bare at smide ham lige så hurtigt ud af julekalenderen og ind i glemslen, som han kom ind i julekalenderen. Og så var hans indtog måske ikke pisse flaterende, og det er ikke værdigt for en mand der har formået at undergrave hele den vestlige verdens retssamfund.

Alarma lå bagbundet som en hund i en lille trang, mørk, fugtig, kvalm, ulækker hospitalssuite, og ja, han var i koma, defineret som totalt veggie. Men selv om terrorister ligger i koma, kan de godt have mærkelige drømme, og endda vågne igen.

Alarma blev i sit formørkede sind hjemsøgt af spørgsmålet, hvem krims krams i bulderdåsen er Benjamin? Hvilket vel er et reelt problem når man kommer fra Afskyligstan og aldrig har hørt om Nørrebro. Men hvor spørgsmålet om hvem Benjamin var kan synes trivielt, var besøget af Røvfeen en ganske anden og mere spektakulær oplevelse.


Røvfeen kommer når man første gang har haft et dværgehoved skruet solidt op i anus, og når man vågner har man græs på knæene, bidemærker i hovedpuden, og ligesom tandfeen efterlader penge for tanden unden ens pude, sørger røvfeen for at man vågner med en krøllet 50erne i hånden, også kendt som en vejgaarddollar.

Alarma, der som sagt havde haft en dværg halvt indenbords, så i et brunligt lys Røvfeen stige ned fra bjerget og forkyndte "Fred med eder og forbandelser, se en dværg har dig ramt, en smerte er dig givet, dit røvhul udspilet, en 50er snart dig givet!". Alarma vågnede bræt af sit koma, på græsindsmurte knæe, med hovedet vendt mod Mekka, og med 2 krøllede 20ere (det er en ældre julekalender) i hånden, han løftede hovedet og råbte "HEY!!! Røvfe!, hva' er den af, skulle jeg ikke have en 50er?", fra det høje lød en fesen røst "Rolig mit barn, der er jo både moms, oms, afgift og skat!".

Alarma stod ud af sin hospitalsseng og listede hen til døren, udenfor stod en dansk hjemmeværnsmand med dunk og hele pivtøjet og sov som et spædbarn. Alarma listede forbi og ud af hospitalet og satte straks kursen mod øst, han passerede en lille kiosk hvor han svagt kunne hører en præsident brøle Mission Complete i en radiotransmission.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar