lørdag den 19. december 2009

19. December - De 7s udgave af de 10, hvoraf kun fem havde olie??? WHAT?

Det var en råkold morgen, tidligere end tidligt, det vil sige at lige lovligt frække unge mennesker stadig ikke er gået i seng, men de syv fordærvede dværge fra dommedalsdalen, var allerede på vej, de havde vandret et par mil, da Frille forslog en rygepause, så alle dværgene slukkede deres respektive rygeapparater der vanen tro var proppet med hyggehø.
De syv slog deres medbragte campingbord op, og begyndte at rense piber, mens de snakkede om den rejse de var på, evaluerede, roste hverandre, og i det hele taget opførte sig som høns med strikketøj og snakketøj i frit flor. Ohshit var i sit es, mest fordi han havde gemt knægte og dronninger oppe i ærmet, og slog tøhøer som en "far" i De Unge Mødre slår benene op på bordet. Plovmand trillede også med ærten, altså ikke som man normal vist tænker om den sætning, men trillede rent faktisk rundt på campingbordet med en ært. Dumpet, der som altid aldrig havde læst på den kedelige lektie, var efterhånden kommet så langt i sin indre erkendelse af egen idioti, at han foreslog om ikke Frille ville læse en andagt fra Den Kedelige Lektie. Frille der aldrig var sen, og heller ikke til den slags opfordringer, fremdrog det lasede bind af Den Kedelige Lektie og bladrede ivrigt frem til Book of Travelling Andagts, kapitel 2 og læste "Mon nogen virkelig har sagt at du skal holde op med at ryge?" og således læste Frille side op og side ned om den originale menneskets og dværges synd og fordærv, at sige "Min nogen VIRKELIG har sagt!".
Selv om Den Kedelige Lektie i alt var rettesnor og grundlag for de små fordærvedes eksistens, faldt den ene efter den anden dog i søvn, og da ingen af dem aktuelt havde stoppet fornøjestrå i piberne, blev de taget noget så grusomt på sengen, hvad der ikke altid er rart med mindre man er Simon Spies, og allt blev de fordømt til evigt rygestop, eller noget i den retning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar