lørdag den 12. december 2009

13. December - Missions complete, the capture of Alarma

Efter brokrydsningen, bevægede de syv dværge sig ind i landet Afskyligstan, hvilket kunne være svært at vide da grænseposten var af den ubemandede slags, hvor man kunne smide en kuvert i en postkasse, i tilfælde af man skulle fortolde noget. Det gav dog de syv en del hovedbrud, for der var ikke nogen rubrik for euforiserende stoffer, så Plovmand tegnede på bagsiden en række extra rubrikker for Skunk, Skank, Marocco, Sort Nepal, magic mushrooms og en hel stribe øvrige enhancements af den kemiske øko slags, for fordærvede dværges brandstof er ikke af den menneskeligt kendte acceptable.
Medens Plovmand gjorde sig klog på told og skatteregler, tog Frille og Snavpot et nærmere syn på den lille turistbrochure som man kunne tage i en lille æske. Afskyligstan - for krop, sjæl og skydegale, stod der skrevet med gotiske bogstaver. Frille læste "Velkommen til Afskyligstan, et land mellem højre bjerge af sten, på en bund af uvejsom farbarhed, et ufremkommeligt landskab, hvor Rabalibanere, klanledere, vejsidebomber, Al Meida og superterroristen Alarma lurer. Snavpot syntes det lød hyggeligt, og opfordrede alle til at skynde sig afsted ind i det forjættede land der flød med vold, mord og modbydelighed, og som anbefalet, så gjort.
De syv fordærvede vandrede lystigt afsted, men inden længe blev idyllen optrappet, da der fra bagereste geled lød et øresønderivende drøn, af den slags rigtige mænd og drenge drømmer om at lave nytårsaften, Dumpet, der som altid udgjorde bagtroppen fløj højt op i luften og landede en små ca. 831,5 meter fra vejen, regnet fra midterstiben af vejen, cirka altså. De øvrige seks ilede afsted for at grine af Dumpet, men da det ankom til nedfaldsstedet, mødte den et yderst, både ydmygende, men også herregrineren scenarie, en langskægget turbanbefængt kjortel indhyldet type, sad på hug, og havde antageligt været ved at skide, men ud af hans udspilede røvkrans hang resterne af Dumpets krop, medens hans ynkelige fjæs, nærmest var skruet op til tyndtarmen på hvad der viste sig at være den meget eftertragtede Al Medida terrorist leder og formand, Alarma. Alarma brølede vellystent, mens han så sit liv passerer dejavu forbi sig, for han var aldrig blevet dwarfbukket før. Frille genkendte straks den eftertragtede verdenskendte terrorist, som var blevet kendt for med en flyvemaskine at tømme toilettet ned i en stor verdenspræsident svømmepøl, og bad Ohshit om reb, hvad han altid havde på sig, for et bad trip giver nogen gange visse selvmordsideer. Frille, der sjovt nok var gammel spejder, anede ikke en dart om hvordan man bruger et reb, men han konsulterede den Kedelige Lektie i bogen "Knuder og andet godt fra havet" og læste. "Tag enden som mod dig vender, og grib om den i strømmens retning med tommel og tommel finger (red: Dværge har to på hver hånd), slyng den løse ende om offerets ben til blodomløbet stopper, læg arme og ben over kryds på hans ryg, og afslut med ind i offerets øre at råbe "Ka' du huske Benjamin?"". Som sagt så gjort, og inden længe lå Alarma lam og i koma på et nærliggende hospital mens statsigleren (også kendt som statsadvokaturet) undersøgte Frille for brug af unødvendig, men underholdende vold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar