torsdag den 24. december 2009

24. December - Home Stoned Home

De Syv Fordærvede Dværge var igen hjemme i Dommedagsdalen, i den lille lusede hytte, hvor de sad rundt om derers 11½ kantede bord og røg fed. Stemningen var temmelig trykket, da de seneste godt 24 dages strabasser havde været forgæves, de havde ikke set giraffen, men heller ikke verdensfyrsten.
Dumpet sad og glanede ud af vinduet på himmelens stjerne, og med et tændtes en hel ny stjerne med endnu større kraft, og Dumpet brød idiotiforbandelsen, og fik for første gang i sin 100 års torneroseligende imbicilsøvn, en form for klarsyn, den slags klarsyn man drømmer om DFere får en dag, og udbrød "Jamen kære dværgevenner i kreditforeningen, selv om vi er her, er fyrsten jo stadig født, og det er jo så for hulansen jul, og vi har joi gave sne i tøndevis!". De andre dværge lyste op som en phosphorfloreserende bonklump, og brød ud i sang og knæklapning. Plovmand fyrede den af ud af døren, ikke som Vellysten fyrede den af, men rigtigt fyrede den af, og havde på 5 minutter fældet havens flotteste hampplante og trukket den ind i stuen. De syv pyntede træet med lys af små jointgløder, guirlander af Rizlapapir, kræmmerhuse af tørrede svampe og Crystal Meth som lametta. Kort tid efter stod de og beundrede det smukke julehamp, men der manglede ligesom noget, Frille udbrød "En stjerne for syv dværge sytten gange 1", "Pis osse" udbrød Plovmand, sådan en har vi ikke, Vellysten udviste handlekraft og smed resulut bukserne, og hoppede op på træets top så han blev spiddet hårdt i analstjernen, og jublede "En stjerne er en stjerne, brun eller ej!", de andre klappede begejstrede, og tog hinandens hænder, mens det løb som på dope rundt om planten, mens de sang de nye julesange, gamle fandtes af gode grunde ikke:

"Højt fra hampens spidse top
Stinker Vellysts stjerne
Lad den Dumpets mine blot
Få en tjaldet kage
Løs nu selv den kryds og tværs
Vi er stinkende pervers
Dværge julen fejrer
Ikke som du plejer"

Efter diverse mere eller mindre indholdsgivende sange og psalter, du ved dem som harpen gir' klang, var der tid til forbrugsfest aka gaveregn.
Frille fik en linial og en guldpen, til sine understregninger i marginmarkeringer i Den Kedelige Lektie. Plovmand blev beriget med en kasse gammel lort, ikke som i termen skrammel, nej der var tale om ægte lort, som jo var hans hobby. Snavpot fik en lille rejsebon med indgravede initialer "SSS". Ohshit fik en ny gasflaske. Vellysten er højrehåndshanske med riller. Snorke fik et sovemiddel og Dumpet fik en ny rangle.
Således blev de alt andet lige en eller anden form for hjul hos De Syv Fordærvede Dværge i den lille lusede skedne hytte i Dommedagsdalen.

Forfatterkommenter:
Så er det slut, julen er kommet, også til dværgene, og julekalenderen er slut. Tak til de trofaste, såvel som de troløse læsere, tillad mig at ønske dig en glædelig og velsignet jul, og ihukom at julen ikke er en hvilken som helst fest, men en fest hvis omdrejningspunkt er Messias, og julen er begyndelsen på det ultimative kærlighedsbevis. Den kærlighed der taler er smuk, den der handler velsignet, men den kærlighed der ofrer alt, er ubeskrivelig, og julens budskab er at Gud ofrede alt for dig og mig. Glædelig JUL!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar