fredag den 18. december 2009

18. December - De Syv Fordærvede til klimatopmøde.

Hvor de fleste stasledere har svinet atmospheren til med flybrændstof for at nå til klimatopmødet Cup15, ikke at forveksle med den årlige fodboldcup i Hjørring, havde de syv fordærvede vandret hele vejen, men tog dog stadig landingsbanen i Kastrup, da de som altid var flyvende på deres helt egen måde.
De syv blev modtaget af departmentschef i Ministreriet for underhøje udenlandsk anliggende (MF2UA) Bjørn Brunst Gidselmager, der kastede sig næsegrus i asfalten med ordene "Jeg overgir' mig!" Frille tog fat om den udsultede embedsmandshånd, og sagde "Rejs dig min søn, du er blandt fjender!", for det er kendt at de syv fordærvede hader alle bureaukrater og al bureaukrati.
Den lille lede flok vraltede i trup mod Bællecenteret mens de sang deres juleklimasang:

"Klima i klokker
Ja klima hver da i december
112 orginokker
Er samlet og venter"

Ved ankomsten til Bællecenteret blev de mødt af en ordentlig røvfuld aktivistiske kommunistiske aktivister, der spærrede dem vejen, de ordnede de dog hurtigt ved at uddele skunk, som de påstod var CO2 neutral, og da aktivisterne havde røget sig 420 grader rundt på gulvet, var de til at skræve over selv for en dværg. Indenfor i centeret bemægtigede de sig hurtigt talerstolen, og lod en kompropisforslag, i form af e ultimatum, falde fra himlen, selv om kinøjserne protesterede. Forslaget dalede blidt som julesne fra salens top, og landede i armene på hvor tids nye Messias, vi skal jo have en nu da MJ er død, nemmmerligsen Osama, som tog imod med kyshånd. Og julefeden sænkede sig, da de 112 verdenledere fyrede op i en klimafed, så en hul ozonlaget blev uigenkaldeligt fastbrændt over Kbh. nu med tilnavnet Solens stad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar