tirsdag den 22. december 2009

23. December - Betlehem

De Syv Fordærvede Dværge havde nået deres bestemmelsesmål, stedet hvor den spåede nye verdensfyrste skulle være født. De ildede mod nærmeste Hotel, og forespugte på om der var indlogeret en nyfødt fyrste, men der var ikke bonus, tværtimod var der proppet på hotellet med Klimamødedeltagere fra Cop15, som vurderede at deres succes i Kbh. måske kunne overføres på krisen mellem jøder og palæstinensere.

De syv skiftevis valfartede og sprintede rundt fra hotel, til motel, til herberg, med en iver ikke set siden Pilatus skuppede tre mekanikere til siden for at få greb om Swarfegadåsen, så han kunne få rene hænder, men ligelidt hjalp det, de var aldeles uden form for held.

De mødtes på byens tov og betragtede hinanden en smule rådvilde, da Frille fik en relativt lys ide, "Lad os konsulterer den Kedelige Lektie!", og således frembragte han af inderlommen sin pocketsize udgave og læste "Og se et en verdensfyrste skal fødes af en fattig ubemidlet jomfru" Vellysten afbrød ham "Jomfru, det ka' man da ikke!", Frille, som var lærd i lektien svarede "Så sandelig jo som der står, en jomfru, ubrugt, ren, uskyldig, ubesmittet, ellers ryger hele pointen!" Vellysten forstod ikke svaret men lod Frille læse videre. "Den fattige ubemidlede lavere socialklassejomfru, skal af mangel på andet give barnet ble på og lade det sove i en krybbe, af den slags køer og svin æder fra", AHA! udbrød Dumpet, og faldt udmattet i søvn over at være i stand til at ytre et meningsgivende ord. Snavpot tog over og sagde "jamen så må vi jo kulegrave enhver bedrift i miles omkreds, hver en sten vil blive vendt, så der ikke er noget skubbet ind under noget trægulv, eller gulvtæppe" Frille afbrød hans politisk inspirerede sproglige klicheshow med et "Kæft, og lad os komme i gang".
De syv fordærvede fes energisk rundt, som forsøgsrotter med strømførende kabler sat på testiklerne, og pludselig råbte Snavpot "Krybe i bøtten, over bag laden!" og alle styrtede de hen til laden. På et skildt stod der "Her åbner snart stor verdenspopulær seværdighed, Kristi fødselskirke!". De gik indenfor men fandt krybben og hele laden tom...
"Pis osse!" udbrød Frille, de var kommet for tidligt, og det er jo never ever fedt at komme for tidligt. Slukørede vendte de ryggen mod krybben og rådslog. "Ja... så kan vi vel lige så godt tage hjem, for er man ikke rettidig, er man utidig!". Og som sagt så gjort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar